Tuesday, 29 December 2015

Say hello to me!

Assalamualaikum semuanya.

Its been 2 years I did not write anything here. Alhamdulillah sekarang bakal bergelar penjawat awam, dan bahagianya bila diri ini dijauhkan dari orang-orang yang selama ini sebenarnya membenci kita. kosong? yeap memang blog ini dikosongkan secara sengaja untuk kemaslahatan bersama supaya kenangan-kenangan yang tidak patut diingati terhapus semuanya. haha ayat orang frust tapi tidak sebenarnya. yahh, sekarang Iffah Hazirah ini sudah meningkat dewasa dan hanya ada masa 6 bulan sahaja lagi sebelum menjawat jawatan  sebagai seorang jururawat. Bagaimana awal nya blog ini wujud? panjang ceritanya hahaha kalau boleh malas untuk diingat semual. mungkin lepas ni setahun dalam $ kali ja kot update blog. yalaaa kalau ada stalker yang teringin mahu tengok perkembangan aku bolehlah datang ke ig saya (link cari sendiri) padan muka hahahahahahahaha :)


kadang-kadang sebenarnya aku perlukan sangat blog ini untuk tulis apa yang aku rasa dalam hati ni. sebab bukan semua laman sosial boleh menerima apa yang kita mahu sampaikan atau luahkan. memang ada tempat yang lebih baik untuk mengadu but who are you to judge me. lain orang lain caranya untuk mententeramkan diri sendiri right? macam aku sendiri, kalau aku marah moody dan stress sebab banyak perkara aku tak pilih untuk berdiam diri dalam bilik tapi aku pilih untuk habiskan duit muahahahahahahhhahaha lepas habis duit makin tambah stress dan padan muka dengan diri sendiri hahahaha.


gila PC mati sendiri dah kenapa? hahaha lama woi xpakai komputer selalu pakai labtop ja jadi macam lain bila masuk komputer ni macam orang hutan ja aku rasa hahaha. what ever is this is my new life journey! untuk adek-adek lepasan SPM i know that blog will be your bestfriend haha lagi2 zaman sekarang budak-budak pundah banyak labtop sendiri dgn smartphine yang cangguh2 semua. okay guys! selamat mencuci mata!No comments:

EYFHA HAZEERA COPYRIGHT